Chorizo Doux Argal

Muut tuotteet

- Mainos -
Chorizo Doux Argal Ainesosat
Chorizo Doux Argal Ainesosat 2
STOP

Tuotteessa olevat haitalliset aineet:

Glukoosi (Dekstroosi): Keinotekoinen ja jatkuva veren glukoosipitoisuuden nostaminen johtaa elimistön insuliiniresistenssiin ja lopulta diabetekseen.1

Natriumnitriitti E250: Natriumnitriitti on myrkyllistä. Sen LD50-arvo rotilla on 180 mg/kg ja ihmisillä LDLo-arvo on 71 mg/kg. Kuoleman mekanismina on methemoglobinemia, joka estää hapen tehokkaan kuljetuksen elimistössä. Natriumnitriittimyrkytyksissä vakava methemoglobinemia johtaa usein systeemiseen hypoksiaan, metaboliseen asidoosiin ja syanoosiin. Kuolema voi tapahtua pienemmillä annoksilla kuin LDLo-arvo.2 3 4

- Mainos -

Kaliumitraatti E252: Kaikki lisäaineet E249:stä E252:een ovat mahdollisia karsinogeeneja ja voivat edistää syövän kehittymistä.5

Ei aiheuta vaaraa elimistölle:

Sianliha
Suola
Paprika
Laktoosi
Soijaproteiini
Mausteet
Natriumerytorbaatti E316
Rosmariiniuutteet E392
Siansuoli

AINESOSAT: Sianliha ja sianlihaa ihraa, suola, paprika, laktoosi, soijaproteiini, dekstroosi, mausteet, Natriumerytorbaatti E316, Rosmariiniuutteet E392, Natriumnitriitti E250, Kaliumitraatti E252, siansuoli.

Ajan myötä valmistaja voi muuttaa tuotteen reseptiä: poistaa haitallisia aineita ja korvata ne neutraaleilla tai lisätä haitallisia aineita tuotteeseen, jossa niitä ei aiemmin ollut.
Lue aina tarkasti tuotteen koostumus, ennen kuin syöt sen. Jos et löytänyt tarvittavaa tuotetta verkkosivultamme lisäaineiden kuvauksineen ja tuotteen ainesosaluettelossa on tuntemattomia nimiä, voit etsiä lisäaineen nimen ja kuvauksen tältä sivulta.

  1. https://diabetesjournals.org/care/article/40/Supplement_1/S11/36898/2-Classification-and-Diagnosis-of-Diabetes ↩︎
  2. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC4987464/ ↩︎
  3. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC1371420/ ↩︎
  4. https://asmedigitalcollection.asme.org/forensicsciences/article-abstract/24/4/768/1181205/Death-Associated-with-Nitrite-Ingestion-Report-of?redirectedFrom=fulltext ↩︎
  5. https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/cancer-carcinogenicity-of-the-consumption-of-red-meat-and-processed-meat ↩︎
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

- Mainos -

Viimeisimmät artikkelit