Crispy Boneless Siipiweikot

Muut tuotteet

- Mainos -
Crispy Boneless Siipiweikot Ainesosat
STOP

Tuotteessa olevat haitalliset aineet:

Vehnäjauho: Vehnäjauho on tuote, jolla on erittäin korkea glykeeminen indeksi. Korkean glykeemisen indeksin omaavien tuotteiden käyttö edistää tyypin 2 diabeteksen kehittymistä.1

Rypsi/Rapsiöljy/Auringonkukkaöljy: Rapsiöljyn käyttö ruoanlaitossa sisältää piilevän riskin, sillä puhdistuksen ja kuumennuksen aikana muodostuu transrasvoja, jotka vaikuttavat suoraan sydän- ja verisuonijärjestelmääsi.2

- Mainos -

Trifosfaatit E451: Korkea fosfaattipitoisuus seerumissa on tunnistettu sydän- ja verisuonitapahtumien ja kuolleisuuden ennustajaksi. Vaikka fosfaattia esiintyy kehossa ja ruoassa orgaanisessa muodossa, epäorgaaniset fosfaatit, kuten natriumtrifosfaatti, imeytyvät helposti ja voivat nostaa fosfaattipitoisuutta seerumissa.3

Glukoosi (Dekstroosi): Keinotekoinen ja jatkuva veren glukoosipitoisuuden nostaminen johtaa elimistön insuliiniresistenssiin ja lopulta diabetekseen.4

Hyvää ruokahalua!

Ei aiheuta vaaraa elimistölle:

Broilerinliha
Vesi
Paprika
Valkopippuri
Kurkuma
Jodioitu suola
Natriumkarbonaatit E500
Guarkumi E412
Ksantaanikumi E415
Dinatriumpyrofosfaatti E450

AINESOSAT: Broilerinliha 66%, vesi, vehnäjauho, rypsiöljy, mausteet (paprika, valkoppippuri, kurkuma), jodioitu suola, Natriumkarbonaatit E500, Guarkumi E412, Ksantaanikumi E415, Trifosfaatit E451, Dinatriumpyrofosfaatti E450, dekstroosi. Lihapitoisuus 66%.

Ajan myötä valmistaja voi muuttaa tuotteen reseptiä: poistaa haitallisia aineita ja korvata ne neutraaleilla tai lisätä haitallisia aineita tuotteeseen, jossa niitä ei aiemmin ollut.
Lue aina tarkasti tuotteen koostumus, ennen kuin syöt sen. Jos et löytänyt tarvittavaa tuotetta verkkosivultamme lisäaineiden kuvauksineen ja tuotteen ainesosaluettelossa on tuntemattomia nimiä, voit etsiä lisäaineen nimen ja kuvauksen tältä sivulta.

  1. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3836142/ ↩︎
  2. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3746113/ ↩︎
  3. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3278747/ ↩︎
  4. https://diabetesjournals.org/care/article/40/Supplement_1/S11/36898/2-Classification-and-Diagnosis-of-Diabetes ↩︎
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

- Mainos -

Viimeisimmät artikkelit