Kanapihvit Kariniemen

Muut tuotteet

- Mainos -
Kanapihvit Kariniemen Ainesosat
STOP

Tuotteessa olevat haitalliset aineet:

Vehnäjauho: Vehnäjauho on tuote, jolla on erittäin korkea glykeeminen indeksi. Korkean glykeemisen indeksin omaavien tuotteiden käyttö edistää tyypin 2 diabeteksen kehittymistä.1

Rypsi/Rapsiöljy/Auringonkukkaöljy: Rapsiöljyn käyttö ruoanlaitossa sisältää piilevän riskin, sillä puhdistuksen ja kuumennuksen aikana muodostuu transrasvoja, jotka vaikuttavat suoraan sydän- ja verisuonijärjestelmääsi.2

- Mainos -

Perunahiutale / Perunakuitu / Perunajauho / Perunatärkkelys: Perunassa oleva tärkkelys aiheuttaa nopean insuliinipiikin veressä, mikä voi johtaa sivuvaikutuksina ylipainoon, liikalihavuuteen, diabetekseen ja sydänongelmiin.3 4

Glukoosi (Dekstroosi): Keinotekoinen ja jatkuva veren glukoosipitoisuuden nostaminen johtaa elimistön insuliiniresistenssiin ja lopulta diabetekseen.5

Hyvää ruokahalua!

Ei aiheuta vaaraa elimistölle:

Broilerinliha
Vesi
Broilerinnahka
Soijaproteiini
Vehnägluteeni (Yksilöllinen yliherkkyys, konsultoi lääkäriä.)
Jodioitu suola
Aromit
Dinatriumpyrofosfaatti E450
Mausteet

AINESOSAT:

Broilerinliha, korppujauho (vehnä), vesi, broilerinnahka, rypsiöljy, soijaproteiini, vehnäproteiini, perunatärkkelys, jodioitu suola, glukoosi, aromit, perunakuitu, Dinatriumpyrofosfaatti E450, mausteet (paprika, valkosipuli). Lihapitoisuus 51%.

Ajan myötä valmistaja voi muuttaa tuotteen reseptiä: poistaa haitallisia aineita ja korvata ne neutraaleilla tai lisätä haitallisia aineita tuotteeseen, jossa niitä ei aiemmin ollut.
Lue aina tarkasti tuotteen koostumus, ennen kuin syöt sen. Jos et löytänyt tarvittavaa tuotetta verkkosivultamme lisäaineiden kuvauksineen ja tuotteen ainesosaluettelossa on tuntemattomia nimiä, voit etsiä lisäaineen nimen ja kuvauksen tältä sivulta.

  1. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3836142/ ↩︎
  2. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3746113/ ↩︎
  3. https://digitalcommons.unl.edu/foodsciefacpub/369/ ↩︎
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19056599/ ↩︎
  5. https://diabetesjournals.org/care/article/40/Supplement_1/S11/36898/2-Classification-and-Diagnosis-of-Diabetes ↩︎
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

- Mainos -

Viimeisimmät artikkelit