Kebablastu Kotimaista

Muut tuotteet

- Mainos -
Kebablastu Kotimaista Ainesosat
STOP

Tuotteessa olevat haitalliset aineet:

Perunahiutale / Perunakuitu / Perunajauho / Perunatärkkelys: Perunassa oleva tärkkelys aiheuttaa nopean insuliinipiikin veressä, mikä voi johtaa sivuvaikutuksina ylipainoon, liikalihavuuteen, diabetekseen ja sydänongelmiin.1 2

Glukoosi (Dekstroosi): Keinotekoinen ja jatkuva veren glukoosipitoisuuden nostaminen johtaa elimistön insuliiniresistenssiin ja lopulta diabetekseen.3

- Mainos -

Karrageeni E407 (a): Kokeet marsuilla ja rotilla osoittavat, että marsuilla karrageenin käyttö liittyy ruoansulatuskanavan haavaumiin. Vuoden 2001 tieteelliset kokeet rotilla, marsuilla ja apinoilla osoittivat, että polyginaanin (osittain hajonneen karrageenimolekyylin) käyttö liittyy ruoansulatuskanavan haavaumiin ja syöpään. Marsuilla karrageenin käyttö yhdistettiin ruoansulatuskanavan haavaumiin, kun taas rotilla se liittyi ruoansulatuskanavan syöpään. Karrageenin käyttö voi myös olla suolistosairauksien tulehdusten syy.4

Hyvää ruokahalua!

Ei aiheuta vaaraa elimistölle:

Naudanliha
Vesi
Jodioitu suola
Kaliumlaktaatti E326
Natriumasetaatti E262
Sitruunahappo E330
Lihaproteiini
Mustapippuri
Chili
Paprika
Valkosipuli
Dinatriumpyrofosfaatti E450
Aromit
Askorbiinihappo E300

AINESOSAT:

Naudanliha, vesi, perunatärkkelys, jodioitu suola, Kaliumlaktaatti E326, Natriumasetaatti E262, Sitruunahappo E330, lihaproteiini (naudasta), mausteet (mm. mustapippuri, chili, paprika, valkosipuli), Dinatriumpyrofosfaatti E450, Karrageeni E407, dekstroosi, aromit (mm. savu), Askorbiinihappo E300. Lihapitoisuus 83%.

Ajan myötä valmistaja voi muuttaa tuotteen reseptiä: poistaa haitallisia aineita ja korvata ne neutraaleilla tai lisätä haitallisia aineita tuotteeseen, jossa niitä ei aiemmin ollut.
Lue aina tarkasti tuotteen koostumus, ennen kuin syöt sen. Jos et löytänyt tarvittavaa tuotetta verkkosivultamme lisäaineiden kuvauksineen ja tuotteen ainesosaluettelossa on tuntemattomia nimiä, voit etsiä lisäaineen nimen ja kuvauksen tältä sivulta.

  1. https://digitalcommons.unl.edu/foodsciefacpub/369/ ↩︎
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19056599/ ↩︎
  3. https://diabetesjournals.org/care/article/40/Supplement_1/S11/36898/2-Classification-and-Diagnosis-of-Diabetes ↩︎
  4. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC1242073/ ↩︎
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

- Mainos -

Viimeisimmät artikkelit