Lihaisa Krakovan Makkara HK

Muut tuotteet

- Mainos -
Lihaisa Krakovan Makkara HK Ainesosat
STOP

Tuotteessa olevat haitalliset aineet:

Glukoosi (Dekstroosi): Keinotekoinen ja jatkuva veren glukoosipitoisuuden nostaminen johtaa elimistön insuliiniresistenssiin ja lopulta diabetekseen.1

Natriumnitriitti E250: Natriumnitriitti on myrkyllistä. Sen LD50-arvo rotilla on 180 mg/kg ja ihmisillä LDLo-arvo on 71 mg/kg. Kuoleman mekanismina on methemoglobinemia, joka estää hapen tehokkaan kuljetuksen elimistössä. Natriumnitriittimyrkytyksissä vakava methemoglobinemia johtaa usein systeemiseen hypoksiaan, metaboliseen asidoosiin ja syanoosiin. Kuolema voi tapahtua pienemmillä annoksilla kuin LDLo-arvo.2 3 4

- Mainos -

Hyvää ruokahalua!

Ei aiheuta vaaraa elimistölle:

Porsaanliha
Vesi
Kamara
Jodioitu suola
Dinatriumpyrofosfaatti E450

AINESOSAT: Porsaanliha, koneellisesti erotettu porsaanliha, vesi, kamara, jodioitu suola, dekstroosi, Dinatriumpyrofosfaatti E450, mausteet (mm. valkosipuli), aromit (mm. savu), Askorbiinihappo E300, Natriumnitriitti E250. Lihapitoisuus 63%. Liha ja eläinperäiset valmistusaineet yhteensä 83%.

Ajan myötä valmistaja voi muuttaa tuotteen reseptiä: poistaa haitallisia aineita ja korvata ne neutraaleilla tai lisätä haitallisia aineita tuotteeseen, jossa niitä ei aiemmin ollut.
Lue aina tarkasti tuotteen koostumus, ennen kuin syöt sen. Jos et löytänyt tarvittavaa tuotetta verkkosivultamme lisäaineiden kuvauksineen ja tuotteen ainesosaluettelossa on tuntemattomia nimiä, voit etsiä lisäaineen nimen ja kuvauksen tältä sivulta.

  1. https://diabetesjournals.org/care/article/40/Supplement_1/S11/36898/2-Classification-and-Diagnosis-of-Diabetes ↩︎
  2. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC4987464/ ↩︎
  3. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC1371420/ ↩︎
  4. https://asmedigitalcollection.asme.org/forensicsciences/article-abstract/24/4/768/1181205/Death-Associated-with-Nitrite-Ingestion-Report-of?redirectedFrom=fulltext ↩︎
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

- Mainos -

Viimeisimmät artikkelit