STOP
Tuotteessa olevat haitalliset aineet:
Ruisrouhe / Ruisjauho: Vaikka ruisrouhe ja ruisjauho pidetään terveellisempinä tuotteina verrattuna vehnäjauhoon, ei ole yksimielistä mielipidettä tästä asiasta, sillä kaikki riippuu raaka-aineen lopullisesta käsittelystä. Sekä ruis että vehnä sisältävät tärkkelystä, joka aiheuttaa jyrkkiä insuliinihuippuja veressä ja siten lisää riskiä sairastua diabetekseen ja lihavuuteen. Lisäksi ruisjauholla on melko korkea glykeeminen indeksi, ja sen kulutusta on suositeltavaa rajoittaa.1
Hyvää ruokahalua!
Ei aiheuta vaaraa elimistölle:
Vesi
Sianliha
Kamara
Silava
Sianveriproteiini
Suola
Sipulijauho
Dinatriumpyrofosfaatti E450
Siansuoli
AINESOSAT: Vesi, sianliha, kamara, ruisrouhe, silava, sianveriproteiini, ruisjauho, suola, sipulijauho, Dinatriumpyrofosfaatti E450. Makkarankuori on siansuolta. Lihapitoisuus 16%. Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita 37%.
Ajan myötä valmistaja voi muuttaa tuotteen reseptiä: poistaa haitallisia aineita ja korvata ne neutraaleilla tai lisätä haitallisia aineita tuotteeseen, jossa niitä ei aiemmin ollut.
Lue aina tarkasti tuotteen koostumus, ennen kuin syöt sen. Jos et löytänyt tarvittavaa tuotetta verkkosivultamme lisäaineiden kuvauksineen ja tuotteen ainesosaluettelossa on tuntemattomia nimiä, voit etsiä lisäaineen nimen ja kuvauksen tältä sivulta.