Nugget MUU

Muut tuotteet

- Mainos -
Nugget MUU Ainesosat
STOP

Tuotteessa olevat haitalliset aineet:

Maissi / Maissitärkkelys / Maissihiutaleet / Maissisiirappi: Maissi ja kaikki siitä johdetut tuotteet vahingoittavat kehoa. Maissin kulutus nostaa verenpainetta, lisää merkittävästi lihavuuden riskiä ja sitä kautta myös diabeteksen riskiä.1 2 3 4 5

Rypsi / Rapsiöljy: Rapsiöljyn käyttö ruoanlaitossa sisältää piilevän riskin, sillä puhdistuksen ja kuumennuksen aikana muodostuu transrasvoja, jotka vaikuttavat suoraan sydän- ja verisuonijärjestelmääsi.6

- Mainos -

Glukoosi (Dekstroosi): Keinotekoinen ja jatkuva veren glukoosipitoisuuden nostaminen johtaa elimistön insuliiniresistenssiin ja lopulta diabetekseen.7

Maltodekstriini: Muodostuu sokerin ja tärkkelyksen valmistuksen sivutuotteena. Sillä on korkea glykeeminen indeksi, mikä edistää ylipainon, liikalihavuuden ja diabeteksen kehittymistä sekä niiden seurauksia.8

Muunnettu tärkkelys: Aiheuttaa nopean insuliinipiikin veressä, mikä voi johtaa sivuvaikutuksina ylipainoon, liikalihavuuteen, diabetekseen ja sydänongelmiin.9

Ei aiheuta vaaraa elimistölle:

Vesi
Fermentoitu härkäpapu
Teksturoitu herne
Metyyliselluloosa E461
Selluloosa
Suola
Mausteet
Valkosipuli
Paprika
Sipuli
Merisuola
Aromit

AINESOSAT: Vesi, fermentoitu härkäpapu, teksturoitu herne, maissihiutale, rypsiöljy, stabiliointiaine (Metyyliselluloosa E461, selluloosa), suola, mausteet (mm. valkosipuli, paprika, sipuli), dekstroosi, merisuola, aromit, maltodekstriini, muunnetut tärkkelykset. 

Ajan myötä valmistaja voi muuttaa tuotteen reseptiä: poistaa haitallisia aineita ja korvata ne neutraaleilla tai lisätä haitallisia aineita tuotteeseen, jossa niitä ei aiemmin ollut.
Lue aina tarkasti tuotteen koostumus, ennen kuin syöt sen. Jos et löytänyt tarvittavaa tuotetta verkkosivultamme lisäaineiden kuvauksineen ja tuotteen ainesosaluettelossa on tuntemattomia nimiä, voit etsiä lisäaineen nimen ja kuvauksen tältä sivulta.

  1. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9551185/ ↩︎
  2. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3013529/ ↩︎
  3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26962035/ ↩︎
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15051594/ ↩︎
  5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19381015/ ↩︎
  6. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3746113/ ↩︎
  7. https://diabetesjournals.org/care/article/40/Supplement_1/S11/36898/2-Classification-and-Diagnosis-of-Diabetes ↩︎
  8. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC4940893/ ↩︎
  9. https://digitalcommons.unl.edu/foodsciefacpub/369/ ↩︎

Viimeisimmät artikkelit

- Mainos -

Viimeisimmät artikkelit