Ohutlenkki Yrjo Wigren

Muut tuotteet

- Mainos -
Ohutlenkki Yrjo Wigren Ainesosat
STOP

Tuotteessa olevat haitalliset aineet:

Perunahiutale / Perunakuitu / Perunajauho: Perunassa oleva tärkkelys aiheuttaa nopean insuliinipiikin veressä, mikä voi johtaa sivuvaikutuksina ylipainoon, liikalihavuuteen, diabetekseen ja sydänongelmiin.1 2

Glukoosi (Dekstroosi): Keinotekoinen ja jatkuva veren glukoosipitoisuuden nostaminen johtaa elimistön insuliiniresistenssiin ja lopulta diabetekseen.3

- Mainos -

Natriumnitriitti E250: Natriumnitriitti on myrkyllistä. Sen LD50-arvo rotilla on 180 mg/kg ja ihmisillä LDLo-arvo on 71 mg/kg. Kuoleman mekanismina on methemoglobinemia, joka estää hapen tehokkaan kuljetuksen elimistössä. Natriumnitriittimyrkytyksissä vakava methemoglobinemia johtaa usein systeemiseen hypoksiaan, metaboliseen asidoosiin ja syanoosiin. Kuolema voi tapahtua pienemmillä annoksilla kuin LDLo-arvo.4 5 6

Hyvää ruokahalua!

Ei aiheuta vaaraa elimistölle:

Sianliha
Vesi
Naudanliha
Kamara
Laktoositon maitojauhe
Jodioitu suola
Sianlihaproteiini
Paprika
Korianteri
Valkopippuri
Sinapinsiemen
Chili
Kumina
Aromit
Dinatriumpyrofosfaatti E450
Askorbiinihappo E300
Sitruunahappo E330
Mononatriumglutamaatti E621
Luonnonsuoli

AINESOSAT: Sianliha, vesi, naudanliha, perunajauho, kamara, laktoositon maitojauhe, jodioitu suola, sianlihaproteiini, dekstroosi, mausteet (paprika, korianteri, valkopippuril, sinapinsiemen, chili, kumina), aromit, Dinatriumpyrofosfaatti E450, Askorbiinihappo E300, Sitruunahappo E330, Mononatriumglutamaatti E621, Natriumnitriitti E250, luonnosuoli (sika). Lihapitoisuus 43%. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet 52%.

Ajan myötä valmistaja voi muuttaa tuotteen reseptiä: poistaa haitallisia aineita ja korvata ne neutraaleilla tai lisätä haitallisia aineita tuotteeseen, jossa niitä ei aiemmin ollut.
Lue aina tarkasti tuotteen koostumus, ennen kuin syöt sen. Jos et löytänyt tarvittavaa tuotetta verkkosivultamme lisäaineiden kuvauksineen ja tuotteen ainesosaluettelossa on tuntemattomia nimiä, voit etsiä lisäaineen nimen ja kuvauksen tältä sivulta.

  1. https://digitalcommons.unl.edu/foodsciefacpub/369/ ↩︎
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19056599/ ↩︎
  3. https://diabetesjournals.org/care/article/40/Supplement_1/S11/36898/2-Classification-and-Diagnosis-of-Diabetes ↩︎
  4. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC4987464/ ↩︎
  5. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC1371420/ ↩︎
  6. https://asmedigitalcollection.asme.org/forensicsciences/article-abstract/24/4/768/1181205/Death-Associated-with-Nitrite-Ingestion-Report-of?redirectedFrom=fulltext ↩︎
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

- Mainos -

Viimeisimmät artikkelit