STOP
Tuotteessa olevat haitalliset aineet:
Vehnäjauho: Vehnäjauho on tuote, jolla on erittäin korkea glykeeminen indeksi. Korkean glykeemisen indeksin omaavien tuotteiden käyttö edistää tyypin 2 diabeteksen kehittymistä.1
Rypsi/Rapsiöljy/Auringonkukkaöljy: Rapsiöljyn käyttö ruoanlaitossa sisältää piilevän riskin, sillä puhdistuksen ja kuumennuksen aikana muodostuu transrasvoja, jotka vaikuttavat suoraan sydän- ja verisuonijärjestelmääsi.2
Maissi / Maissitärkkelys / Maissihiutaleet / Maissisiirappi: Maissi ja kaikki siitä johdetut tuotteet vahingoittavat kehoa. Maissin kulutus nostaa verenpainetta, lisää merkittävästi lihavuuden riskiä ja sitä kautta myös diabeteksen riskiä.3 4 5 6 7
Trifosfaatit E451: Korkea fosfaattipitoisuus seerumissa on tunnistettu sydän- ja verisuonitapahtumien ja kuolleisuuden ennustajaksi. Vaikka fosfaattia esiintyy kehossa ja ruoassa orgaanisessa muodossa, epäorgaaniset fosfaatit, kuten natriumtrifosfaatti, imeytyvät helposti ja voivat nostaa fosfaattipitoisuutta seerumissa.8
Glukoosi (Dekstroosi): Keinotekoinen ja jatkuva veren glukoosipitoisuuden nostaminen johtaa elimistön insuliiniresistenssiin ja lopulta diabetekseen.9
Hyvää ruokahalua!
Ei aiheuta vaaraa elimistölle:
Viljaporsaan ulkofilee
Vesi
Suola
Paprika
Kurkuma
Hiiva
Jodioitu suola
Ksantaanikumi E415
AINESOSAT: Viljaporsaan ulkofilee 61%, korppujauho (vehnäjauho, vesi, suola, mausteet (paprika, kurkuma), hiiva, rypsiöljy), vesi, rypsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, Trifosfaatit E451, dekstroosi, Ksantaanikumi E415. Lihapitoisuus 61%.
Ajan myötä valmistaja voi muuttaa tuotteen reseptiä: poistaa haitallisia aineita ja korvata ne neutraaleilla tai lisätä haitallisia aineita tuotteeseen, jossa niitä ei aiemmin ollut.
Lue aina tarkasti tuotteen koostumus, ennen kuin syöt sen. Jos et löytänyt tarvittavaa tuotetta verkkosivultamme lisäaineiden kuvauksineen ja tuotteen ainesosaluettelossa on tuntemattomia nimiä, voit etsiä lisäaineen nimen ja kuvauksen tältä sivulta.
- https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3836142/ ↩︎
- https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3746113/ ↩︎
- https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9551185/ ↩︎
- https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3013529/ ↩︎
- https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26962035/ ↩︎
- https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15051594/ ↩︎
- https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19381015/ ↩︎
- https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3278747/ ↩︎
- https://diabetesjournals.org/care/article/40/Supplement_1/S11/36898/2-Classification-and-Diagnosis-of-Diabetes ↩︎