Tofu Skewers SoFine

Muut tuotteet

- Mainos -
Tofu Skewers SoFine Ainesosat
STOP

Tuotteessa olevat haitalliset aineet:

Rypsi/Rapsiöljy/Auringonkukkaöljy: Rapsiöljyn käyttö ruoanlaitossa sisältää piilevän riskin, sillä puhdistuksen ja kuumennuksen aikana muodostuu transrasvoja, jotka vaikuttavat suoraan sydän- ja verisuonijärjestelmääsi.1

Vehnäjauho: Vehnäjauho on tuote, jolla on erittäin korkea glykeeminen indeksi. Korkean glykeemisen indeksin omaavien tuotteiden käyttö edistää tyypin 2 diabeteksen kehittymistä.2

- Mainos -

Perunahiutale / Perunakuitu / Perunajauho: Perunassa oleva tärkkelys aiheuttaa nopean insuliinipiikin veressä, mikä voi johtaa sivuvaikutuksina ylipainoon, liikalihavuuteen, diabetekseen ja sydänongelmiin.3 4

Glukoosi (Dekstroosi): Keinotekoinen ja jatkuva veren glukoosipitoisuuden nostaminen johtaa elimistön insuliiniresistenssiin ja lopulta diabetekseen.5

Hyvää ruokahalua!

Ei aiheuta vaaraa elimistölle:

Tofu
Vesi
Soijapavut
Kalsiumsulfaatti E516
Soijaproteiini
Metyyliselluloosa E461
Etikka
Aromi
Merisuola
Kaliumkloridi E508
Vitamiinit B2, B12
Rautapyrofosfaatti

AINESOSAT: Tofu (vesi, soijapavut, juoksute: kalsiumsulfaatti), uudelleen hydratoitu soija- ja vehnäproteiini, auringonkukkaöly, vesi, soijaproteiini, vehnäjauho, perunatärkkelys, sakeuttamisaine (Metyyliselluloosa E461), luontainen aromi, etikka, merisuola, kaliumkloridi, dekstroosi, vitamiinit (B2, B12), Rautapyrofosfaatti.

Ajan myötä valmistaja voi muuttaa tuotteen reseptiä: poistaa haitallisia aineita ja korvata ne neutraaleilla tai lisätä haitallisia aineita tuotteeseen, jossa niitä ei aiemmin ollut.
Lue aina tarkasti tuotteen koostumus, ennen kuin syöt sen. Jos et löytänyt tarvittavaa tuotetta verkkosivultamme lisäaineiden kuvauksineen ja tuotteen ainesosaluettelossa on tuntemattomia nimiä, voit etsiä lisäaineen nimen ja kuvauksen tältä sivulta.

  1. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3746113/ ↩︎
  2. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3836142/ ↩︎
  3. https://digitalcommons.unl.edu/foodsciefacpub/369/ ↩︎
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19056599/ ↩︎
  5. https://diabetesjournals.org/care/article/40/Supplement_1/S11/36898/2-Classification-and-Diagnosis-of-Diabetes ↩︎
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

- Mainos -

Viimeisimmät artikkelit