Vebablastu Kasvipohjainen MUU MeEat

Muut tuotteet

- Mainos -
Vebablastu Kasvipohjainen MUU MeEat Ainesosat
STOP

Tuotteessa olevat haitalliset aineet:

Rypsi/Rapsiöljy/Auringonkukkaöljy: Rapsiöljyn käyttö ruoanlaitossa sisältää piilevän riskin, sillä puhdistuksen ja kuumennuksen aikana muodostuu transrasvoja, jotka vaikuttavat suoraan sydän- ja verisuonijärjestelmääsi.1

Muunnettu tärkkelys (E1412, E1422, E1420): Aiheuttaa nopean insuliinipiikin veressä, mikä voi johtaa sivuvaikutuksina ylipainoon, liikalihavuuteen, diabetekseen ja sydänongelmiin.2 3

- Mainos -

Riisijauho, Riisi: Riisijauho (Riisi) on tuote, jolla on erittäin korkea glykeeminen indeksi. Korkean glykeemisen indeksin omaavien tuotteiden käyttö edistää tyypin 2 diabeteksen kehittymistä.4

Maltodekstriini: Muodostuu sokerin ja tärkkelyksen valmistuksen sivutuotteena. Sillä on korkea glykeeminen indeksi, mikä edistää ylipainon, liikalihavuuden ja diabeteksen kehittymistä sekä niiden seurauksia.5

Glukoosi (Dekstroosi): Keinotekoinen ja jatkuva veren glukoosipitoisuuden nostaminen johtaa elimistön insuliiniresistenssiin ja lopulta diabetekseen.6

Hyvää ruokahalua!

Ei aiheuta vaaraa elimistölle:

Vesi
Vehnägluteeni (Yksilöllinen yliherkkyys, konsultoi lääkäriä.)
Herneproteiini
Sipuli
Kookosrasva
Valkosipuli
Korianteri
Chili
Aromit
Suola
Auringonkukkalesitiini
Omenauute
Paprikauute E160c

AINESOSAT: Vesi, vehnäproteiini, rypsi- ja rapsiöljy, muunnettu perunatärkkelys, herneproteiini, sipuli, kookosrasva, mausteet (mm. valkosipuli, korianteri, chili), riisi, aromit (mm. savu), suola, Auringonkukkalesitiini, maissimaltodekstriini, dekstroosi, omenauute, Paprikauute E160c.

Ajan myötä valmistaja voi muuttaa tuotteen reseptiä: poistaa haitallisia aineita ja korvata ne neutraaleilla tai lisätä haitallisia aineita tuotteeseen, jossa niitä ei aiemmin ollut.
Lue aina tarkasti tuotteen koostumus, ennen kuin syöt sen. Jos et löytänyt tarvittavaa tuotetta verkkosivultamme lisäaineiden kuvauksineen ja tuotteen ainesosaluettelossa on tuntemattomia nimiä, voit etsiä lisäaineen nimen ja kuvauksen tältä sivulta.

  1. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3746113/ ↩︎
  2. https://digitalcommons.unl.edu/foodsciefacpub/369/ ↩︎
  3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19056599/ ↩︎
  4. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3836142/ ↩︎
  5. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC4940893/ ↩︎
  6. https://diabetesjournals.org/care/article/40/Supplement_1/S11/36898/2-Classification-and-Diagnosis-of-Diabetes ↩︎
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Viimeisimmät artikkelit

- Mainos -

Viimeisimmät artikkelit